Upptagen leverantör

Det verkar gå bra för firman som jag köpte värmepumpen av. Det måste väl vara så när de inte har tid att vara på alerten när det gäller eftermarknaden?

Eftersom det ingick solfångare i energiinstallationen så sökte jag naturligtvis stödpengar från länsstyrelsen. Fulla 7500 SEK blev också beviljat. För att få pengarna utbetalda så kräver länsstyrelsen ett intyg från leverantören att anläggningen är driftsatt, och de vill också har kopia på firmans F-skattebevis. Det är nu länge sedan jag framförde den önskan till firman och det är tolv dagar sedan jag påminde första gången. Jag skickade nyss en andra påminnelse. Vi får väl se om det behövs ytterligare påstötningar.

EviHeat har också påpekat att en givarplacering bör kollas och luftning göras. Inte heller där har jag hört något under ca tre veckor.

Jag fick rabatt på installationen mot att jag ställde upp som ”referensinstallation”. Borde det inte vara viktigt för leverantörens anseende att visa att, åtminstone en referensinstallation, går raskt och lätt?

Jag antar att jag får återkomma…

Föregående post
Kommentarer är stängda.