Denna dagen – en födelsedag

Jag brukar inte bry mig speciellt mycket om att jag fyller år. Familj, släkt och vänner vet också att jag tar ganska lätt på (=glömmer) andras födelsedagar. Idag blev det lite annorlunda.

I morse när jag kollade e-posten via telefonen fanns där en hel hop meddelanden. ”Jaha, så har spam-botarna slagit till mot bjorktorp.se igen” tänkte jag. Men se, det var Facebook som ville tala om att en lång räcka av Facebookvännerna hade önskat grattis. Så fortsatte det också under resten av dagen.

Häftigt och glädjande. Kul att det finns så många ”därute” som bryr sig och bemödar sig att skicka en liten födelsedagshälsning. TACK ALLA!

Dagen har varit fin. Lite pyssel och livsnjuteri. Det är inte så dumt att bara stå och lyssna på porlet från den lilla ån som rinner förbi bara några meter från husknuten. Jag tror det är som balsam för reptilhjärnan.

Kvarndammen

Kvarndammen

Föregående post
Nästa post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *