När löften bryts

Visst är det jobbigt att råka ut för löftesbrott? Om det gäller det personliga planet kan det såra och bli väldigt smärtsamt. Inom yrkesverksamhet och hobby kanske inte den själsliga smärtan blir lika stor, men frustration, besvär och energispill gör det besvärligt. Ännu större blir frustrationen om löftesbrotten har satts i system och kombineras multipla agendor/kalendrar och enbart muntliga besked och slinger.

Jag är med i ett sammanhang där vi i en grupp drabbats av allt detta. Vi i gruppen frontar dessutom en mycket större grupp, och vi får slita som djur för att inte skämma ut vår lilla grupp, som annars skulle kunna bli följden av löftesbrotten som vi drabbas av.

Föregående post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *