Telia – telefonikramare

Det är märkligt. I många situationer, med lite mera juridisk tyngd, är det noga med att man kan visa vem man är och att överenskommelser man gör ska vara skriftliga i en eller annan form. Så icke hos Telia.

När man vill säga upp ett telefonabonnemang måste man *ringa* in, sitta i telefonkö i minst en kvart, och *berätta* att man vill avsluta abonnemanget. Den enda kontroll som görs, att jag är behörig att säga upp det, är att jag känner till vilket nummer det är.

Den här funktionen skulle så mycket enklare gå att lösa via Telias ”Mina sidor”, dessutom med stark autenticiering via BankID.

Men, det är klart, då skulle man ju missa nöjet att få sitta i telefonkö en kvart.

Föregående post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *