Solen skiner

Det verkar som mitt pillande med att höja maxtempen på solfångaren har gett avsedd effekt. Nu tappar den inte sugen så lätt, utan förser tanken med varmvatten ungefär som den ska.

När temperaturerna började klättra lite högre upptäckte jag att några av mina egna temperatursensorer tappade orken och levererade felavläsningar. Det är lite tråkigt när man försöker följa utvecklingen lite på distans. Redan tidigare har jag också kunnat konstatera att några givare måste flyttas. De påverkas för mycket av flöde i rör runt omkring.

Leverantören har ännu inte hört av sig om kontroll/flytt av sensor i solfångaren och ny avluftning. Men å andra sidan har jag bara påminnt en gång…

Första elräkning efter installation har också anlänt. Angenäm läsning. Jag får återkomma med jämförande siffror.

Föregående post
Kommentarer är stängda.